Plantează un copac !

Copacii sunt esențiali pentru sănătatea naturii, dar și a noastră. Credem cu tărie în acest lucru, iar din acest motiv donăm 10% din profitul realizat din vânzarea fiecărui produs pentru a susține acțiuni de împădurire. Vom realiza acest lucru în cadrul acțiunilor de plantare ce au loc primăvara, în parteneriat cu organizații cu experiență în acest domeniu.

Acest lucru este valabil pentru orice produs de pe site-ul nostru, indiferent de categorie.

Vezi produse


Contribuie la facilitarea  accesului la apă potabilă în zone defavorizate

Peste 800 de milioane de oameni nu au acces la apă potabilă și încă 2,3 miliarde de oameni traiesc în condiții insalubre. O mână de oameni frumoși s-au hotărât să schimbe asta și au înființat compania Jerry Bottle, prin care finanțează proiecte în vederea facilitării accesului la apă potabilă în Tanzania și India, donând 100% din profit în această direcție. Fiecare sticlă Jerry Bottle are inscripționat pe spate coordonatele GPS ale locației unde ai contribuit la o schimbare în bine. 

Vezi produse

Susține producătorii din România

Acolo unde a fost posibil și unde am găsit producători autohtoni care realizează produse ce ne ajută să renunțăm la plasticul de unică folosință, am ales să colaborăm cu ei. Ne dorim ca lista lor să devină tot mai lungă pe parcurs! 

Descoperă ce produse minunate te ajută să renunți la plastic și se realizează în România!

Vezi produse